Via deze weg geef ik het Watersportverbond toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het aanbieden van niet commerciële activiteiten. Met het inschrijven voor een van de Otterclub activiteiten wordt mijn zoon/ dochter automatisch lid van de Otterclub en kunnen deze gegevens worden gebruikt om u en/ of uw kind te informeren over activiteiten, projecten en producten van het Watersportverbond.

1. Met het inschrijven bij Optimist on Tour, de Q-cup en/of het bestellen van het werkboek ‘Otter’ wordt uw kind automatisch lid van de Otterclub van het Watersportverbond.

2. De activiteiten van de ‘Otterclub’ vallen onder Koninklijk Nederlands Watersport Verbond (hierna te noemen Watersportverbond), geregistreerd onder kvk nummer 40531714. Met het verstrekken van uw gegevens voor de nieuwsbrief en bijbehorende acties geeft u toestemming dat u op het door u opgegeven e-mailadres de nieuwsbrief en acties van Watersportverbond wenst te ontvangen.

3. Acties zijn geldig tot aan vervaldatum, welke bij elke nieuwsbrief vermeld wordt, of zolang de voorraad strekt.

4. Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld. Ze zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een andere manier openbaar worden gemaakt.

5. Watersportverbond en/of de betrokken partij kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gehouden voor het onjuist verzenden, ontvangen of verwerken van de e-mailberichten. Ook kan Watersportverbond en/of de betrokken partij op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, direct en/of indirect, die voortvloeien uit of op enige andere wijze verband houden met een actie in een nieuwsbrief.

6. U kunt te allen tijde uw aanmelding ongedaan maken. Hiervoor kunt u op de daartoe bestemde link klikken dat onderaan elke nieuwsbrief staat.

7. Via deze weg geef ik het Watersportverbond toestemming om bovenstaande gegevens te gebruiken voor het gratis lidmaatschap van de Otterclub en ontvang ik gratis het Otterwerkboek. Deze gegevens worden gebruikt om u en/ of uw kind te informeren over relevante activiteiten, projecten en producten van het Watersportverbond en worden niet gedeeld met derden.

8. Via deze weg verleen ik toestemming aan de organisatie van de Wereld van Water, Optimist on Tour, de Q-cup en het Watersportverbond om foto’s en videomateriaal van het evenement waarop mijn kind staat afgebeeld eventueel te mogen gebruiken in media. Bijvoorbeeld op de website van de Wereld van Water, Optimist on Tour, de Q-cup, op watersportverbond.nl en in reclame-uitingen ter promotie van Optimist on Tour of andere (jeugd)activiteiten van het Watersportverbond.